Praktische info

Feest in ’t Park vindt plaats op zaterdag 24 juni van 14.00u tot 01.00 in het Minnewaterpark in Brugge. De toegang tot het park en alle activiteiten op het festival zijn gratis. Reservaties zijn niet nodig. In het Wereldkinderdorp zijn er activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Eten en drinken

Alle eetstanden serveren gerechten met oog voor duurzame voeding. Geniet van de wereldkeuken die ze aanbieden. Je betaalt er met eetbonnen die je kan verkrijgen aan de bonnenstand op het festivalterrein.

Aan de bar betaal je met drankbonnen die je koopt aan de bonnenstand op het festivalterrein. Feest in ’t Park is een duurzaam festival. Verzamel daarom je bekers, bord en bestek bij de verschillende inzamelpunten op het terrein.

Feest in ’t Park is een gratis festival. Om Feest in ’t Park te kunnen blijven organiseren zijn eigen dranken niet toegelaten op het terrein. Dit zal aan de ingang ook door de beveiligingsmedewerkers gecontroleerd worden.

Toegankelijkheid

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voor Feest in ’t Park 3 ingangen, 1 via de Arsenaalstraat, 1 via de toegangsbrug en 1 via het toegangspad ter hoogte van het Bargeplein.

Met de fiets 

We vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er zijn voldoende fietsstallingen voorzien op het grasveld aan het Bargeplein.

Met de trein

Het station bevindt zich op wandelafstand van het Minnewaterpark.

Met de bus

Je kan het Minnewaterpark bereiken via lijn 12: halte Bargeplein.

Met de auto

De twee dichtsbijzijnde betalende parkings zijn parking Centrum-Station en Interparking Katelijne. Beide bevinden zich op wandelafstand van het Minnewaterpark.

Voor bezoekers geldt betalend parkeren in de binnenstad.

In de blauwe zones aan de stadsrand kan je 4 uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf.

Toiletten

Op het festivalterrein worden er toiletwagens en een toilet voor rolstoelgebruikers voorzien. Aan de Bargeweg is er een bemand, betalend toilet dat ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Veiligheid

Drugs en scherpe voorwerpen zijn niet toegelaten op het festivalterrein. Feest in ’t Park is een verbindend festival, waarop iedereen welkom is en verdraagzaamheid centraal staat. Verbaal en fysiek geweld is dus niet toegestaan en kan aanleiding geven om de toegang tot het festivalterrein te ontzeggen.