Al 32 jaar Feest in ’t Park

Feest in ’t Park begon meer dan 30 jaar geleden als een klein initiatief van de Derde Wereldraad. Vandaag is het festival uitgegroeid tot een uitbundig feest voor jong en oud. Al 32 edities lang vindt het plaats op de laatste zaterdag van juni.

Feest in ’t Park brengt verschillende culturen samen rond een laagdrempelig, gevarieerd programma. Thema’s als Fair Trade en duurzaamheid lopen er als een rode draad doorheen. Als bezoeker doe je telkens nieuwe ervaringen op. Zo word je al feestend een bewuste wereldburger.

De volgende editie van Feest in ’t Park vindt plaats op 29 juni 2024.

 

Zin om mee te helpen?

Feest in ’t Park komt jaarlijks tot stand dankzij de hulp van een grote groep vrijwilligers. Zonder deze waardevolle bijdrage zouden we het festival niet zo succesvol kunnen organiseren. Ook dit jaar doen we graag opnieuw een beroep op onze vrijwilligers.

Interesse? meld je aan via het onlineplatform Beeple via medewerkers.bruggeplus.be of stuur een mailtje naar medewerkers@bruggeplus.be.
We helpen je met veel plezier verder!

Over Brugge Plus

Brugge Plus is de organisator van Feest in ’t Park. De vzw groeide uit de vzw Brugge 2002, Culturele Hoofdstad van Europa en brengt in opdracht van de stad Brugge cultuur naar alle bewoners en bezoekers, in een gastvrije sfeer en met oog voor duurzaamheid. We versterken zo mee het positief imago van de stad als hedendaagse, inclusieve en dynamische cultuurstad.

Het hele jaar door organiseert Brugge Plus tal van evenementen in Brugge voor groot en klein, bewoners en bezoekers, in het centrum en de stadswijken. De meeste evenementen zijn gratis en in openlucht. Deuren, poorten, wagens, tenten… we zetten ze wagenwijd open voor iedereen.

De evenementen gaan van muziek, over circus tot hedendaagse kunsten: zo sieren Cirque Plus, Feest in ’t Park, Uitwijken, Film op het Strand, Lichtfeest Lissewege, Reiefestival, Iedereen Klassiek, Krikrak, Wintergloed, Gouden Boomstoet en Triënnale Brugge onze evenementenkalender. Bij de organisatie van de activiteiten gaan we altijd uit van drie kernwaarden: kwaliteit, participatie en duurzaamheid.

www.bruggeplus.be